Tasokasta kodinhoitoa Espoossa

Tarjoan tasokasta kodinhoitoa ja sujuvia siivouspalveluita Espoossa sekä sopimuksen mukaan myös Helsingin alueella. Palvelen asiakkaitani aina ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Teen työni luotettavasti ja äärimmäistä huolellisuutta noudattaen. Voit siis luottaa monipuolisten siivouspalveluideni tehokkuuteen ja osaavaan apuuni kaikissa kodinhoitoaskareissa.

Keskustelen mielelläni kanssasi lisää tarjoamistani palveluista. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot löydät täältä

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoan myös avustusta ikääntyville, esimerkiksi apua ulkoilussa ja kaupassa käynnissä. Toimin myös saattajana lääkärikäynneillä ja autan erilaisissa kodinhoitoaskareissa, kuten pyykinpesussa ja ruoanlaitossa. Työskentelen yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla, joten voit luottaa palveluideni toimivuuteen ja joustavuuteen.

Avustus ikääntyville

Kaipaatko apua ulkoilussa? Tai puuttuuko sinulta saattaja lääkärikäynneille? Voisiko joku toinen hoitaa puolestasi kaupassa käynnin ja tehdä arjestasi helpompaa?

Kattaviin palveluihini kuuluu ikääntyvien avustus erilaisissa arjen rutiineissa. Toimin aina luotettavasti ja asiakasystävällisesti ja tulen toimeen mitä erilaisempien ihmisten kanssa. Kanssani voi asioida sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, minkälaisissa toimissa tarvitset avustusta.

Apua tarvitsemiisi kodinhoitoaskareisiin

Tee arjestasi helpompaa ja ota vastaan apua erilaisissa kodinhoitoaskareissasi. Usein kodinhoitoaskareet vievät paljon aikaa ja ne saattavat tuntua hyvin työläiltä. Tarjoamiini palveluihini kuuluu muun muassa:

 • ruoanlaitto

 • pyykinpesu

 • muut kodinhoitoaskareet.

Kodinhoitajan koulutukseni takaa onnistuneen kodinhoitoaskareiden hoidon. Minulta löytyy myös Palveluja kotiin -passi. Työskentelen aina sovittuja aikatauluja noudattaen, nopeasti ja tehokkaasti. 

Olen luotettava toimija, joka panostaa asiakastyytyväisyyteen. Haluan, että asiakassuhteeni ovat pitkäikäisiä ja niitä kuvaa molemminpuolinen tyytyväisyys.


Kerron mielelläni lisää palveluistani ja kuuntelen tarkasti sekä tarpeitasi että toiveitasi!

Soita tai lähetä viesti

Hinnasto: avustus ja kodinhoito

 • Palveluistani saa 50 % kotitalousvähennystä

  (omavastuu 100€)

 • Ruoanlaitto/leipominen

  30 €/t

 • Saatot (esimerkiksi lääkäriin), ensimmäinen tunti

  30 € (seuraavat alkavat 25 €/t)

 • Suihkuapu

  30 €/t

 • Asiointiapu (esimerkiksi kauppa, apteekki, yms.)

  30 €/t

 • Ulkoilu/seurana oleminen

  30 €/t

Tutustu myös siivouspalveluihini